Get Adobe Flash player

Det abstrakte

Maleriets muligheder er  lige nu nærmest uendelige. Jo flere værker, der bliver færdige jo flere ideer begynder at piple frem.
Der kan hele tiden gøres nye opdagelser. Nye kompositioner opstår, nye farvesammensætninger og tilgange til materialerne ændres og bliver en ny jagt hver gang.
 
Jeg arbejder med forskellige tilgange til maleriet. Oftest med musikken som inspiration, men også med humoren, tilfældet, farverne og de naivistiske udtryk, som forsøger at sige et eller andet om tiden vi lever i. Kompleksiteten og den konstante strøm af informationer gør, at jeg oftest selv erfarer, hvad jeg har lavet lang tid efter at værket er færdigt. Den mentale efterbehandling kan åbenbart tage mere tid end det nu værket bliver skabt i.
 
Working on this page, but just had to paint ...I´ll be back in a few days..
 

Figurerne

ROCK FACES

De store ansigter måler omkring to meter i højden. Det første af dem kom til verden efter nogle ugers neddykning i nogle gamle grunge plader jeg havde stående på reolen. Selvom de stadig føltes nyindkøbte og sprøde i lyden, havde de alle tyve år på bagen. Gennem utallige lytninger i ungdommen, var de på en eller anden måde blevet til en del af min musikalske underbevidsthed. Lidt senere dukkede Bowie op og historierne og udtrykkene i ansigter tog form.
Lige dernede mellem lyrikken og tonerne, dukker ansigterne altid op...

Kunstbrikkerne

 
 
  
Billedkunstner Jesper Nørgaard | CVR: 27451888 | Knudmosevej 36, 7400 Herning - Danmark | Tlf.: 22408262 | jesper@vendebogen.dk